1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Karbonade Met Tomaten-Wijnsaus

Karbonade Met Tomaten-Wijnsaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-08-1999

Ingrediënten 4 personen


1 ui, 3 el tomatenketchup, 1 tl Italiaanse keukenkruiden, 1 teentje knoflook, 25 gr. boter, 4 schouderkarbonades, 1,5 dl witte wijn, 2 laurierblaadjes



Karbonaadjes met een Italiaans tintje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui snipperen. In kom ketchup en kruiden doen, knoflook erboven uitpersen. Door elkaar roeren. Karbonades aanbraden, uit de pan nemen en warm houden. De ui bruin bakken, tomatenmengsel erbij en heel even meebakken. wijn erbij doen, alles san de kook brengen, vuur laag zetten en vlees in saus leggen. Op laag vuur gaar stoven

Serveertip

Met een grove pasta en b.v. broccoli of sperziebonen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top