1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Karbonade Met Basilicum-Kaassaus

Karbonade Met Basilicum-Kaassaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-08-1999

Ingrediënten 2 personen


1 sjalotje, 2 karbonades, 30 gr. boter, 3 el slagroom, 100 gr. Mon Chou, 2 el pesto uit een potje



Deze saus is behoorlijk machtig, maar wel erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper het sjalotje. Wrijf de karbonades in met peper. Verhit de boter in een koekepan en bak de karbonades snel aan beide kanten bruin en laat ze zachtjes in ca. 15 min. gaar worden, keer ze af en toe. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Fruit het sjalotje in de achtergebleven braadboter. Voeg de slagroom toe en roer alle aanbaksels los. Snijd de Mon Chou in stukken en laat ze al roerende in de saus smelten. Roer er vervolgens de pesto door. Lepel wat van de saus over de karbonades en geef de rest er apart bij.

Serveertip

Lekker met broccoli.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top