Tunesische Wortelpuree (Slatit Ommok Hoeriya)

  • Arabisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-08-1999

Tunesisch voor/bijgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
150 g zeer gaar gekookte worteltjes
gemalen komijn (djinten)
koriander (ketoembar)
sambal
knoflook
olijfolie
citroensap
zout
veldsla
zoute nootjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De wortels gaar koken. Daarna pureren of prakken. Mengen met de kruiden, wat sambal en knoflook. Op smaak brengen met wat olie,citroensap en zout. Warm of koud midden op een bord scheppen. Mooi opkammen met een vork. Rondom veldsla met nootjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

jessic avatar
jessic 06-08-2010

Bedankt voor dit smakelijke recept!

mareboe avatar
mareboe 13-09-2002

Ik ga morgen waarschijnlijk je recept proberen. Dank je wel, Groetjes, Marianne

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten