1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Koude Aardappelpuree

Koude Aardappelpuree

Door: tine_v

  • Belgisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-08-1999

Ingrediënten


Aardappelen - mayonaise -olie -weinig azijn - weinig mosterd - selderzout - peterselie - bieslook - peper en muskaatnoot
(ik zal binnenkort het recept nog eens maken zodat ik de juiste hoeveelheden kan door mailen)



Voor bij de bbq of koud buffet, bedankt Marc

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen schillen, wassen koken, peterselie en goed wat bieslook fijnsnijden

Bereidingswijze

Pureer de gekookte aardappelen. Voeg azijn, mosterd, goed wat selderzout, muskaatnoot, peper en bieslook erbij. Laten afkoelen en dan de mayonaise (niet teveel mayonaise erbij doen zodat het niet te plat word) en peterselie eronderdoen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tine_v
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top