Gemarineerde Champignons In Balsamico En Tijm

  • Italiaans, Borrelhapje
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 10-08-1999

makkelijk borrelhapje, moet je vantevoren klaarmaken (trekken in marinade)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr champignons, 2 teentjes knoflook, 12 zwarte olijven (zonder pit), 3 eetl balsamico azijn, 2 eetl olijfolie, 4 takjes tijm, zout en versgemalen peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd champignons en olijven in plakjes. Pel en hak de knoflook fijn. Haal tijmblaadjes van de takjes

Bereidingswijze

Kook de champignons ca 2 minuten in ruim water. Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en olijven. Meng in een kom de balsamico azijn, olijfolie, tijmblaadjes, zout en peper door elkaar en schep dit door de champignons. Zet de champignons ca 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.

Laatste reacties

lindas_smulweb avatar
lindas_smulweb 06-11-1999

Hoi, Siempie Wij vonden de champignons erg lekker, het deed ons een beetje Grieks aan. Groetjes, Linda

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten