Gebakken Kabeljauw In Geroosterde Rode Pepersaus

  • Amerikaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Gebakken Kabeljauw In Geroosterde Rode Pepersaus

    Gebakken Kabeljauw In Geroosterde Rode Pepersaus

    Gebakken Kabeljauw In Geroosterde Rode Pepersaus

Een lekker gebakken kabeljauwrecept in een romige saus van geroosterde rode pepers.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kabeljauwfilets (elk circa 140 g )
1 eetlepel olijfolie
zout en peper naar smaak
Geroosterde Rode Pepersaus :
3 rode paprika's gehalveerd en proper gemaakt
6 cl olijfolie
8 cl amandelmelk
wat peterselie
1 1/2 eetlepel citroensap
1 teen knoflook fijngehakt
3/4 theelepel zout
1/4 theelepel cayennepeper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

blender

Bereidingswijze

-Leg de paprika's met de velzijde naar boven in een bakplaat en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie.
-Als u in een conventionele oven bakt, verwarm de oven dan voor op de grill en plaats een rooster in het midden van de oven. Bak paprika's 26-28 minuten, tot de bovenkant verkoold is.
-Zodra de paprika's zijn afgekoeld, trek je de verkoolde schil van de paprika's.
-Voeg de paprika's en de rest van de sausingrediënten toe aan een blender. Verwerk tot een romige, gladde saus is gevormd.
-Giet de saus in een ovenschaal.
-Besprenkel de kabeljauwfilets met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Voeg kabeljauwfilets toe aan de ovenschaal gevuld met rode pepersaus.
-Als u in een conventionele oven bakt, verwarm de oven dan voor op grill en bak 25 minuten op het middelste rooster.

Bron

pinterest - chef = Michelle Miller

Serveertip

lekker met brood - pasta - aardappelpuree - rijst

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten