Steakhouse soep
- Amerikaans, Soep
- 60-120 min.
Geniet van een steakdiner in een kom met deze supereenvoudige, stevige steaksoep. Door het chilipoeder en de cayennepeper is het een beetje pittig !
Ingrediënten 6 personen
24 cl steaksaus ( kant-en-klaar zie foto)1 liter runderbouillon
700 g rode aardappelen, in blokjes
750 g runderstoofvlees, in stukken van 1,2 cm
450 g diepvriesgroenten naar keuze, ontdooid
25 cl water
1 middelgrote ui, gehakt
2 eetlepels gehakte verse peterselie of 2 theelepels gedroogde peterselievlokken
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel gemalen komijn
1/4 theelepel cayennepeper
Benodigdheden
slow cooker
Bereidingswijze
-meng de helft van de steaksaus en resterende ingrediënten in een slowcooker.
-kook, afgedekt, op laag 8-10 uur of tot biefstuk en aardappelen zacht zijn.
-Roer voor het serveren de resterende steaksaus erdoor, indien gewenst.
Bron
pinterest - chef = taste of home
Serveertip
Steak saus is een pittige saus die in de Verenigde Staten vaak als smaakmaker voor rundvlees wordt geserveerd. Twee van de belangrijkste producenten zijn Britse bedrijven, en de saus is vergelijkbaar met de "bruine saus" van de Britse keuken.