Steakhouse soep

  • Amerikaans, Soep
  • 60-120 min.
  • Steakhouse soep

    Steakhouse soep

    Steakhouse soep

  • Steakhouse soep

    Steakhouse soep

    Steakhouse soep

Geniet van een steakdiner in een kom met deze supereenvoudige, stevige steaksoep. Door het chilipoeder en de cayennepeper is het een beetje pittig ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
24 cl steaksaus ( kant-en-klaar zie foto)
1 liter runderbouillon
700 g rode aardappelen, in blokjes
750 g runderstoofvlees, in stukken van 1,2 cm
450 g diepvriesgroenten naar keuze, ontdooid
25 cl water
1 middelgrote ui, gehakt
2 eetlepels gehakte verse peterselie of 2 theelepels gedroogde peterselievlokken
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel gemalen komijn
1/4 theelepel cayennepeper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

slow cooker

Bereidingswijze

-meng de helft van de steaksaus en resterende ingrediënten in een slowcooker.
-kook, afgedekt, op laag 8-10 uur of tot biefstuk en aardappelen zacht zijn.
-Roer voor het serveren de resterende steaksaus erdoor, indien gewenst.

Bron

pinterest - chef = taste of home

Serveertip

Steak saus is een pittige saus die in de Verenigde Staten vaak als smaakmaker voor rundvlees wordt geserveerd. Twee van de belangrijkste producenten zijn Britse bedrijven, en de saus is vergelijkbaar met de "bruine saus" van de Britse keuken.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten