Whisky roomsaus voor Haggis

  • Schots, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Whisky roomsaus voor Haggis

    Whisky roomsaus voor Haggis

    Whisky roomsaus voor Haggis

Whiskysaus voor haggis.  Twee van de beste producten van Schotland gecombineerd in een heerlijke maaltijd!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3-4 eetlepels whisky
100 ml slagroom
50 ml bouillon - Veggie of Kip
Klontje boter
1 tl dijonmosterd
Zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de koekenpan/pot tot medium en voeg het klontje boter toe en smelt. Voeg 3 eetlepels whisky naar keuze toe
-Steek de whisky aan met de aansteker en laat de alcohol wegbranden
-Voeg de room, bouillon en mosterd toe
-Blijf roeren en laat indikken en inkoken, roer indien nodig
-Voeg zout en peper naar smaak toe
-Als je een sterkere whiskysmaak wilt, kun je op het einde nog een eetlepel whisky toevoegen

Bron

Whisky roomsaus voor Hagis

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten