Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

  • Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

    Runderstoof met veel groenten en tagliatelle (gezond en lekker)

Een prima manier om een runderstoof eens op een hele andere manier te presenteren is om met de groenten en pasta alles door elkaar te mengen. Het voordeel daarvan is dat je minder vlees eet en bovendien een flinke portie groenten binnen krijgt. Bewuster en gezonder en daar is niks mis mee.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
- 1 kg runderstooflappen
- boter/olie
- pezo
- 1 el Zwolsche stoof kruiden (Jonnie Boer)
- runderbouillonblokje(s)
- 500 gram tagliatelle of andere pasta
- 1 prei
- 2 uien
- 2 rode puntpaprika
- 300 gram oesterzwammen
- 2 wortels
- 3 trostomaten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Snijd de runderstooflappen in blokjes. Verhit een klont boter met wat olie in een braadpan en voeg het stoofvlees toe. Breng op smaak met peper en zout en de Zwolsche stoof kruiden en bak rondom goudbruin.
- Voeg 500 ml water en het bouillonblokje toe aan de pan. Stoof in 1,5 uur op laag vuur met deksel op de pan. Indien nodig, voeg wat extra water toe.
- Verwarm een scheutje olie in een andere pan. Bak hierin eerst de oesterzwammen, voeg de ui en wortel toe en roerbak het geheel, doe dan de paprika, prei en tomaat erbij en voeg peper en zout toe.
- Kook dan de tagliatelle volgens verpakking.
- Doe het vlees en de groenten bij elkaar en voeg indien nodig nog een bouillonblokje toe.
- Schep de pasta erdoor.
- Dit gerecht is uitstekend geschikt voor 2 dagen. Je verwarmt het de volgende dag gewoon even in de magnetron.

Bron

Lidl/aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wilmiewillemse avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten