Curry van scampi's en kokos

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Curry van scampi's en kokos

    Curry van scampi's en kokos

    Curry van scampi's en kokos

=18pxLekker met rijst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 g scampi's
1 groene paprika
1 gele paprika
1 selder stengel
1 sjalot
1 knoflook teentje
2 cm verse gember
1 el rode currypasta
40 cl kokosmelk
limoensap
2 el sojaolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snij de paprika's in blokjes, de selder in boogjes. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
-Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal op de rug. Bak ze kort in de wokpan en haal ze uit de pan.
-Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta.
-Voeg de groenten toe en roerbak kort.
-Roer er de kokosmelk door, doe de scampi's erbij en laat 3 à 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

Bron

libelle

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten