Tonijn tosti
- Amerikaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Heerlijke tosti tonijn
Bereidingswijze
-laat het vocht uit de tonijn en doe de tonijn in een kom.
-Snipper ui, selderij en peterselie. Hak knoflook fijn en voeg ingrediënten toe aan tonijn.
-Voeg mayonaise, olijfolie en mozzarella toe. Meng alle ingrediënten tot ze goed zijn opgenomen. Zout en peper naar smaak.
-Zet een koekenpan met antiaanbaklaag op het vuur en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Als de koekenpan heet is, neem je een sneetje brood en smeer je rijkelijk boter op een kant.
-Leg het brood (met de beboterde kant naar beneden) in de hete koekenpan.
-Schep met een lepel ongeveer 2 eetlepels tonijnsalade op het brood terwijl het bruin wordt.
-Smeer nog een sneetje brood in met boter en leg de niet-beboterde kant op de tonijn.
-Controleer met een spatel of het brood bruin geroosterd is. Draai dan de tonijn om en gril de andere kant goudbruin.
-Uiteraard kan je ook een tosti ijzer gebruiken