Spiced amber rum

  • Wereld, Alcoholische dranken
  • > 120 min.

Spiced rum wordt gerijpt op eiken vaten en gemacereerd met vanille , kaneel en verschillende kruiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 15 recipe.people
750 ml amber rum naar keuze
1 volledige limoenschil
1 vanillestok
1 steranijs
2 kaneelstokken
3 pimentkorrels
2 kardemoms
2 nootmuskaatbollen (gebroken)
3 zwarte peperbolletjes
3 kruidnagels
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote glazen pot met deksel
zeef
theedoek
glazen fles met dop

Bereidingswijze

Doe de specerijen en de rum in de pot en sluit af.
Laat 5 dagen trekken en shake de pot dagelijks.
Zeef de bereiding door een theedoek en wring stevig uit.
Bewaar in een glazen fles met dop voor ca. 1 maand.

Bron

The Art of Making cocktails/Manuel Wouters

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten