Braziliaanse Bauru

  • Braziliaans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Braziliaanse Bauru

    Braziliaanse Bauru

    Braziliaanse Bauru

Weer zon lekker lunchbroodje/ na het stappen hap of light dinner .
Gesmolten kaas en toch niet in de oven . tegenwoordig doen ze het met ham maar we houden het zo dicht mogelijk bij het origineel.

 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 verse baquet
1 grote tomaat
plakjes augurk liefst dille augurken.
40 gr. geraspte mozzerella
40 gr, geraspte gruyere
40 gr. geraspte belgen kaas
2 el.water, 1 el maizena
zout en , oregano
120 gr. rosbief ZEER dun gesneden ,
optioneel
mosterd voor op het brood
cheddar ipv belegen kaas
ringetjes jalapeno peper uit pot

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kookpannetje
kom
messen
lepel
spatel

Bereidingswijze

begin met je kaas , meng het water met de maizena in een kommetje tot een glad papje dit voorkomt dat je kaas niet mooi glad wordt , zet een pannetje op laag vuur voeg de kazen toe plus het papje en laat rustig smelten roer af en toe.
snijdt je tomaat en augurk in plakjes ,
snijdt ondertussen je baquette doormidden en de 2 delen in de lengte open maar niet door , beleg met de rosbief ,
dan plakjes tomaat , bestrooi met wat zout en oregano en augurk er op ( let op zout en tomaat komt heel veel vocht uit :) )
dan het kaas mengsel lekker dikke klodders , broodje dicht vouwen en genieten maar.

Bron

saborbrazil

Serveertip

je kunt de tomaat vervangen door gegrilde paprika uit pot en de augurk door plakjes komkommer uit het zuur.
voor een light meal serveer er een simpele frisse salade bij .

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hans3333 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten