Vietnamese Zalm Loempia's

  • Vietnamees, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Vietnamese  Zalm Loempia's

    Vietnamese Zalm Loempia's

    Vietnamese Zalm Loempia's

  • Vietnamese  Zalm Loempia's

    Vietnamese Zalm Loempia's

    Vietnamese Zalm Loempia's

Klaar in 30 minuten! Loempia's zijn super makkelijk te serveren. Lekkere borrelhap . serveer met Cham-dipsaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Zalmfilet met vel
Zwarte peper
Zout
1 el vers citroensap
Gehakte knoflook
2 el oestersaus
1 tl sesamolie

verder :
Sla
Verse muntblaadjes
Vermicelli (kook volgens de aanwijzingen op de verpakking)
Groene uien, gesneden in stukjes van 5 cm
Ingemaakte wortelen & daikon
Komkommer, in de lengte in speren gesneden

Champ dippingsaus : kant-en-klaar of zelf bereiden (zie smul)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rijstpapier (Merk: Three Ladies)

Bereidingswijze

Meng in een kleine kom de marinade:
-oestersaus, sesamolie, peperkorrels, zout, gehakte knoflook, vers citroensap. U kunt de ingrediëntenhoeveelheden naar uw smaak en hoeveelheid zalm inschatten .
-Kruid de zalm aan beide kanten met de marinade. Leg de zalm in een ovenschaal.
-Bak gedurende 20 minuten op 220°C.
- Bereid alle ingrediënten voor de loempia voor. Deze zijn optioneel en je kunt je eigen persoonlijke loempiaspread maken.
- Rol zalm met rijstpapier, vermicelli en hierboven genoemde groenten.

Bron

Cham Dipping Sauce

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten