Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

  • Braziliaans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

    Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

    Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

  • Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

    Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

    Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

Een pasta gemaakt van essentiële aromaten – maakt koken een fluitje van een cent! Bewaar het in de koelkast en bak het in olie naar keuze wanneer je maar wilt om smaak toe te voegen aan je zelfgemaakte maaltijden.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
4 grote gele uien, in stukjes gesneden
8 tenen knoflook, gepeld
12 cl plantaardige olie
1 bosje peterselie, grof gehakt in kleinere stukjes
1 bos groene uien, grof gehakt in kleinere stukjes
1 eetlepel zout
2 theelepels zwarte peper (vers gemalen)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-meng alle ingrediënten in de keukenmachine. Pulseer tot de gewenste consistentie - grof tot volledig gepureerd.
Breng de sofrito over in een grote glazen pot of luchtdichte container. Zet maximaal een maand in de koelkast en gebruik indien nodig.

Bron

pinterest - chef = Olivia

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten