Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis

    Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis

    Hollandse andijviestamppot met gebakken schelvis

Heerlijk gerecht dat makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 andijvie (in grote stukken)
800 gram aardappelen
1 ui (fijngesnipperd)
1 bakje tuinkers
4 schelvishaasjes
100 milliliter melk
1 klontje boter
1 theelepel nootmuskaat
olijfolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappels gaar in gezouten water, giet af en stamp ze tot een puree met melk, boter, nootmuskaat en peper en zout.

Stoof de ui en de andijvie aan in olijfolie en meng onder de puree samen met de helft van de tuinkers.

Bak de visjes langs weerzijden bruin in een pan met olijfolie en serveer ze op een flinke portie andijviestamppot met
tuinkers.

Bron

spar

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten