Spaghetti met brie
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Een lekkere spaghetti met brie, tomaat en olijven. Ingrediënten zijn aan te passen naar eigen smaak. Ook kan er extra brie en/of cherry tomaten en/of olijven in, maar meer had ik niet in huis.
Ingrediënten 2 recipe.people
2 porties (volkoren) spaghetti130 gram room brie 60+
Kipfiletblokjes (kan ook ham of spekjes. Of vegetarische vleesvervanger)
11 cherry tomaten
8 groene olijven
1 eetlepel Italiaanse kruiden (ik gebruik Jumbo)
Olijfolie om in te bakken
Bereidingswijze
Snijd de cherry tomaten in kwarten en de olijven in kleine ringen.
Maak blokjes van de brie.
Kook de spaghetti zoals op de verpakking aangegeven staat.
Verhit ondertussen een eetlepel olijfolie in een koekenpan.
Bak hierin de kipfiletblokjes gaar.
Voeg de cherry tomaten en de olijven toe.
Voeg de brie toe en laat dit smelten.
Strooi er een theelepel Italiaanse kruiden overheen.
Giet de spaghetti af en serveer die apart van de kipfiletmix
Serveertip
Probeer dit recept eens met toevoeging van champignons of vervang de brie voor mozzarella!