Franse dip sandwiches
- Amerikaans, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Rosbiefsandwiches met pulled roastbeef vlees gegarneerd met gesmolten kaas en uien , gedoopt in smaakvolle jus...heerlijk
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 165°C
-Leg in een ovenschaal de plakjes ui op de bodem van de schaal. Breng op smaak met de suiker, 1 theelepel zout, 1 theelepel peper en meng om de uienplakken met kruiden te bedekken.
-Gebruik een vork om in een kleine kom 1 theelepel zout en 1 theelepel zwarte peper met de geperste knoflook te mengen tot een knoflookpasta. Gebruik de rest van het zout en de peper om het vlees aan elke kant royaal te kruiden en wrijf vervolgens de knoflookpasta over elke kant van het gebraad.
-leg de gekruide chuck bovenop de gekruide uienplakken in je ovenschaal
-Schenk de runderbouillon of consomme erbij en zet 2 uur in de oven. Dek af met een ovenvast deksel (of aluminiumfolie) na 2 uur, gedurende 30 minuten tot 1 uur, totdat het gebraden vlees zacht is en nauwelijks bij elkaar blijft.
-Trek gebraad eruit; snijd en versnipper het vlees op een snijplank. Gebruik een fijnmazige zeef om de uien uit de jus te zeven en bewaar zowel de jus als de uien apart.
-Leg in de broodjes plakjes kaas, uien en vlees. Leg ze op bakplaten en zet ze in de nog warme, uitgeschakelde oven. Smelt de kaas en haal uit de oven.
*Serveer met jus ernaast om in te dippen.