Lof uit de oven, geen vlees

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Lof uit de oven, geen vlees

    Lof uit de oven, geen vlees

    Lof uit de oven, geen vlees

Recept bedacht met wat ik nog in de koelkast had liggen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 tot 6 stronkjes lof, half ui, halve paprika, half bakje Bio Soyananda (AH), pakje vega kookroom 200ml, olijfolie, geraspte kaas 70gr, peper en zout,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal 20x20cm

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij lof doormidden en verwijder het harde stronkje. Meng de gesnipperde ui en gesneden paprika met de Soyananda. Leg de lof in een beboterde of geoliede ovenschaal, wat grof peper en wat zout er over en wat olie en leg het Ui/paprika Soyananda mengsel op het lof. Meng de kookroom met de kaas met wat peper en zout en giet dit over de lof. Zet in de oven voor 30 minuten.

Serveertip

Geroosterde krieltjes en wat gewokte tofu blokjes welke ik eerst 's-ochtends had gemarineerd in gesnipperde ui en knoflook met wat olijfolie en soyasaus.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

WillieWortel52 avatar
WillieWortel52

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten