Lof uit de oven, geen vlees
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Recept bedacht met wat ik nog in de koelkast had liggen.
Ingrediënten 2 personen
4 tot 6 stronkjes lof, half ui, halve paprika, half bakje Bio Soyananda (AH), pakje vega kookroom 200ml, olijfolie, geraspte kaas 70gr, peper en zout,Benodigdheden
Ovenschaal 20x20cmBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij lof doormidden en verwijder het harde stronkje. Meng de gesnipperde ui en gesneden paprika met de Soyananda. Leg de lof in een beboterde of geoliede ovenschaal, wat grof peper en wat zout er over en wat olie en leg het Ui/paprika Soyananda mengsel op het lof. Meng de kookroom met de kaas met wat peper en zout en giet dit over de lof. Zet in de oven voor 30 minuten.
Serveertip
Geroosterde krieltjes en wat gewokte tofu blokjes welke ik eerst 's-ochtends had gemarineerd in gesnipperde ui en knoflook met wat olijfolie en soyasaus.