Panini-croque met ei en sardienen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Panini-croque met ei en sardienen

    Panini-croque met ei en sardienen

    Panini-croque met ei en sardienen

Heerlijke combinatie 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 panini broodjes
4 eieren
1 tomaat
125 g rucola
2 doosjes sardines (uitgelekt)
4 el cocktailsaus
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Kook de eieren hard. Laat schrikken onder ijskoud water en laat afkoelen. Pel ze. Snij 2 eieren in plakjes.
2 Maak een inkerving in de tomaten en dompel ze 15 tot 20 seconden in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water. Pel en ontpit ze.
3 Plet de overige 2 eieren samen met de sardines, de tomaat en de cocktailsaus. Breng op smaak met peper.
4 Halveer de broodjes. Besmeer ze met het mengsel en beleg ze met plakjes ei. Gril de broodjes goudbruin en serveer ze met de rucola.

Bron

libelle

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten