Panini-croque met ei en sardienen
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Heerlijke combinatie
Ingrediënten 4 personen
4 panini broodjes4 eieren
1 tomaat
125 g rucola
2 doosjes sardines (uitgelekt)
4 el cocktailsaus
peper
Bereidingswijze
1 Kook de eieren hard. Laat schrikken onder ijskoud water en laat afkoelen. Pel ze. Snij 2 eieren in plakjes.
2 Maak een inkerving in de tomaten en dompel ze 15 tot 20 seconden in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water. Pel en ontpit ze.
3 Plet de overige 2 eieren samen met de sardines, de tomaat en de cocktailsaus. Breng op smaak met peper.
4 Halveer de broodjes. Besmeer ze met het mengsel en beleg ze met plakjes ei. Gril de broodjes goudbruin en serveer ze met de rucola.
Bron
libelle