Warme Kentucky bier dipsaus

  • Amerikaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Warme Kentucky bier dipsaus

    Warme Kentucky bier dipsaus

    Warme Kentucky bier dipsaus

Deze  dip die is ontstaan ​​in Clark County en is een hoofdbestanddeel van Kentucky. Je zult dol zijn op dit eenvoudig te maken recept voor Warm Kentucky Beer Cheese!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
33 cl Bier naar keuze
220 g Scherpe Cheddar Kaas versnipperd
2 eetlepels bloem
2 eetlepels boter
1 eetl. Knoflook poeder
1 eetl. Worcestershire saus
1 theelepel. Peterselie
1 theelepel. zout
1 theelepel. Zwarte peper
½ theelepel. Uien poeder


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Roer op middelhoog vuur de bloem en boter tot een roux.
-Voeg knoflookpoeder, uipoeder, Worcestershire, peterselie, zout en peper toe aan roux; klop ongeveer een minuut door elkaar.
-Voeg het bier toe (1/2 flesje per keer), regelmatig kloppend, tot het mengsel begint te verdikken.
-Voeg geraspte cheddarkaas toe en klop tot het volledig is gesmolten en gemengd is

Serveer direct + geniet ervan!

Bron

pinterest

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten