Tattoeted Potatoes

  • Engels, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Tattoeted Potatoes

    Tattoeted Potatoes

    Tattoeted Potatoes

Originele aardappelen 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 aardappelen
verse kruiden (rozemarijn, peterselie, tijm, salie,...)
50 ml olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en snij ze overlangs doormidden.
2 Giet de olijfolie in een ovenschaal, kruid royaal met peper en zout. Schik een mooi blaadje of takje kruiden op de vlakke kant van de aardappelen.
3 Leg de aardappelen voorzichtig in de ovenschaal met de bolle kant naar boven. Bestrijk met olijfolie. Rooster 30 minuten in de oven.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten