Gestoofde appel met honing en kaneel

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

  • Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

  • Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

  • Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

    Gestoofde appel met honing en kaneel

Appels kun je heel goed stoven.  Heerlijk deze in sinaasappelsap gestoofde appels met kaneel en honing. Simpel, snel klaar en super verantwoord! Een heerlijk daags toetje of een verantwoord  tussendoortje op een koude winterdag.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 appels
1 kaneelstokje
1 el honing of agavesiroop
2 sinaasappelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pers, pan, dunschiller, appelboor

Bereidingswijze

Breek het kaneelstokje doormidden. Boor de appels uit en schil ze.
Pers de sinaasappelen uit. Doe het sinaasappelsap in een steelpan. Zet het kaneelstokje in de holte van de appels. Zet de appels in een steelpan . Druppel wat honing of agavesiroop over de appels. Breng aan de kook en stoof de appels 10 minuten gaar. Heerlijk.

Bron

Voedingscentrum Eigen tekst en foto's

Serveertip

Strooi eventueel nog wat kaneel over de appels.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Keukensloofje47 avatar

Doorsturen

Home Recepten