Gratin met spruitjes en geitenkaas

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Gratin met spruitjes en geitenkaas

    Gratin met spruitjes en geitenkaas

    Gratin met spruitjes en geitenkaas

Makkelijk en super lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g aardappelen
500 g spruiten
200 g geitenkaas (zachte)
boter
nootmuskaat
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Maak de spruitjes schoon en snij ze in kwartjes. Verwarm de oven voor op 190°C.
2 Doe de spruitjes met de aardappelen in een met boter bestreken ovenschaal. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
3 Brokkel er de geitenkaas over en zet de gratin 40 minuten in de oven op 190°C.

Bron

Libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten