Cowboy boter

  • Amerikaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Cowboy boter

    Cowboy boter

    Cowboy boter

  • Cowboy boter

    Cowboy boter

    Cowboy boter

Cowboy Butter is gearomatiseerde boter die als dipsaus kan worden gebruikt of tot een blok kan worden gevormd om als spread te gebruiken. Het is heerlijk als het wordt geserveerd met biefstuk, kalkoen, kip en meer.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g ongezouten boter, gesmolten
1 eetlepel grove Dijon-mosterd
1 eetlepel verse bieslook, fijngehakt
1 eetlepel verse peterselie, gehakt
1 theelepel citroensap
2 theelepels verse tijm, fijngehakt
2 theelepels knoflook, gehakt
½ theelepel paprikapoeder
¼ theelepel zout
⅛ theelepel peper
⅛ theelepel cayennepeper
⅛ theelepel gemalen rode pepervlokken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Voeg in een kom de gesmolten boter, dijonmosterd, bieslook, peterselie, citroensap, tijm, knoflook, paprika, zout, peper, cayennepeper en rode pepervlokken toe. Klop samen tot alles goed gemengd is . (Je kunt de ingrediënten ook in een keukenmachine mengen.)
-Bewaar in de koelkast in een luchtdichte verpakking voor maximaal 5 dagen.

Bron

pinterest - chef = Amanda Rettke

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten