Visschotel
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
koolhydraatarm gerecht
Ingrediënten 2 personen
100 gram prei in ringetjes300 gram broccoliroosjes
100 gram champions in plakjes.
1 teen knoflook
4 ons kabeljauw
135 gram blauwaderkaas
125 ml creme-fraice
100 gram geraspte kaas
Benodigdheden
OvenOvenschaal
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 180 graden
Broccolie roosjes blancheren
Prei en champignons bakken in een beetje boter.
Verwarm creme-fraice met de blauwaderkaas .
Vet ovenschaal in met boter , en wrijf in met het teentje knoflook.
Kabeljauw kruiden met peper en zout
Leg de kabeljauw in de schaal.
Voeg de groenten toe.
Giet de saus er over.
Daarop de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal 20 min in de oven
Bron
Tijdschrift