Tulband savooiekool gehakt

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

familie recept mijn moeder maakte het graag rond sinterklaasfeest 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Savooiekool, rundergehakt ketjap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven, tulband of ovenschaal met aluminiumfolie

Bereidingswijze

Verwarm oven 15 minuten voor, groene kool of savooiekool schoonmaken door de midden nerf eruit te snijden, goed wassen, gehakt aanmaken met ei zout en peper en ketjap goed kneden als het te vochtig is wat paneermeel erbij . Moet stijf zijn koollaag onder in schaal dan laag gehakt en met laag kool eindigen,afsluiten met aluminiumfolie. Zet schaal 30 minuten in de oven

Serveertip

Je kunt de koolbladeren 2 minuten blancheren na het schoonmaken en laten afkoelen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

desireevandiepen avatar
desireevandiepen

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten