pasta Tuna di Gennaro Contaldo

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • pasta Tuna di Gennaro Contaldo

    Pasta Tuna di Gennaro Contaldo

    Pasta Tuna di Gennaro Contaldo

Heerlijken snel gerechtje dat er ALTIJD even tussen kan.
Een toppertje.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram bucatini; 2 gesneden tenen look; 2 gehakte ansjovis lilets; 1 EL kappers; 200 gram tonijn in olie; beetje jonge rucola; 4- 6 kersttomaatjes (in 4 gesneden); 1/2 geneden chilipepertje; olijfolie; pezo; beetje "fleur de sel"
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
diepe pan; kookpot: tang; pastaschepper

Bereidingswijze

Kook de bucatini in gezouten water.
Verhit de pan met een beetje olijfolie
Op het moment dat het water kookt voeg de ansjovis, de look en de kerstomaatjes toe. Bak op medium vuur 3 a 4 minuutjes.
Voeg 1 EL kappers toe. bak 3 a 4 minuten en voeg de pasta rechtstreeks uit de pot toe.
Bevochtig met wat kookvocht . Meng goed.
Voeg een goed handvol rucola toe en wat "Fluer de sel"é. Meng goed en voeg de tonijn met olie en al toe.
Beetje citroen naar smaak toevoegen .
Schep de pasta mooi op een bord en bedek met wat verse rucola.

Bron

You tube, Food tube

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bobbie_vc avatar
bobbie_vc

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten