Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

  • Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

    Pasta met spinazie en gerookte zalm

Een gezond en supersnel gerecht binnen een oogwenk op tafel. In de tijd dat je de pasta kookt heb je de "saus" klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
- 500 gram pasta
- 500 gram verse spinazie
- 200 ml kookroom
- 250 gram gerookte zalm
- 250 gram kleine tomaatjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
- 1 el Italiaanse kruiden
- handvol geroosterde pijnboompitten
- (olijf)olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olie.
- Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is, daarna doe je de Italiaanse kruiden, peper/zout en de room erbij.
- Doe de in stukjes gesneden zalm en gehalveerde tomaatjes erbij, schep alles door elkaar en verwarm het geheel enkele minuten.
- Voeg als laatste de pasta toe en schep weer alles goed door elkaar.
- Schep de pasta op borden en strooi er wat geroosterde pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.

Bron

leuke recepten/ aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wilmiewillemse avatar
wilmiewillemse

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten