Hachee uit slowcooker
- Nederlands, Hoofdgerecht
- > 120 min.
Heb het recept van meerdere recepten samengesteld zoals het mij lekker leek
Ingrediënten 2 personen
300 gr rundvlees500 gr uien
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (1/2 bouillonblokje)
1 plak ontbijtkoek
25 gr bloem
25 gr boter/olijfolie
Glas rode wijn
2 teentjes knoflook
1/2 tl kruidnagel
2 laurierblaadjes
1/4 tl el ras hanout
1/4 tl cayennepeper
1/2 tl gerookte paprikapoeder
Benodigdheden
Koekepan
Slowcooker
Bereidingswijze
Snij de ui grof in stukjes en bak deze aan totdat ze er glazig uitzien. Snijd vlees in kleine blokjes van 1 a 2 cm,mlicht kruiden met peper en zout ten rol dit door de bloem. Het vlees nadien licht aanbakken totdat lichtbruin korstje ontstaat. Snij de plak ontbijtkoek in kleine blokjes van 1 cm
Voeg de uien, vlees , ontbijtkoek, tomatenpuree, wijn en specerijen samen in de slowcooker en laat dit 7 uurtjes op stand ‘low' rustig pruttelen
Bron
Samengesteld vanaf smulweb
Serveertip
Serveren met rode kool en rijst of aardappelpuree