Hachee uit slowcooker

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Heb het recept van meerdere recepten samengesteld zoals het mij lekker leek

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 gr rundvlees
500 gr uien
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (1/2 bouillonblokje)
1 plak ontbijtkoek
25 gr bloem
25 gr boter/olijfolie
Glas rode wijn
2 teentjes knoflook
1/2 tl kruidnagel
2 laurierblaadjes
1/4 tl el ras hanout
1/4 tl cayennepeper
1/2 tl gerookte paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekepan
Slowcooker

Bereidingswijze

Snij de ui grof in stukjes en bak deze aan totdat ze er glazig uitzien. Snijd vlees in kleine blokjes van 1 a 2 cm,mlicht kruiden met peper en zout ten rol dit door de bloem. Het vlees nadien licht aanbakken totdat lichtbruin korstje ontstaat. Snij de plak ontbijtkoek in kleine blokjes van 1 cm
Voeg de uien, vlees , ontbijtkoek, tomatenpuree, wijn en specerijen samen in de slowcooker en laat dit 7 uurtjes op stand ‘low' rustig pruttelen

Bron

Samengesteld vanaf smulweb

Serveertip

Serveren met rode kool en rijst of aardappelpuree

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

boelii avatar
boelii

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten