Goulash uit slowcooker

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Heb het recept van meerdere recepten samengesteld zoals het mij lekker leek
 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 gr runderlappen
20 gr bloem
11/2 rode paprika
11/2 grote ui
2 teentjes knoflook
75 gr sperzieboontjes
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (van 1/2 bouillonblokje )
1 tl gerookte paprikapoeder
1/4 tl cayennepeper
2 laurierblaadjes
1/2 tl oregano
1/4 tl kruidnagel
Mespuntje oregano
20 gr boter / olijfolie
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan
Slowcooker

Bereidingswijze

Snij de ui in grove stukjes en fruit deze in de boter totdat deze er glazig uitzien en doe dit in de slowcooker.
Snij het vlees in blokjes van 1 a 2 cm, licht kruiden met peper en zout en rol de blokjes door de bloem. Bak het vlees aan totdat deze een lichtbruin korstje heeft. Versnipper de teentjes knoflook en punt de sperzieboontjes en snij deze in 3-en. Maak van het 1/2 bouillonblokje een bouillon met 350 ml water.
Voeg het vlees, knoflook, de sperzieboontjes, tomatenpuree, bouillon en de kruiden samen bij de uien in de slowcooker. Zet de slowcooker op stand ‘low' en laat dit 7 uur pruttelen

Bron

Combinatie van meerdere recepten van smulweb😆

Serveertip

Serveren met rijst en doperwten

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

boelii avatar
boelii

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten