1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Goulash
  6. Hongaarse Goulash

Hongaarse Goulash

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-08-1999

Ingrediënten


500gr rundstoofvlees,2uien,1groene en 1rode paprika, 500gr blik gepelde tomaten,250gr champignons,2eetl erwten,zout,peper,1/2 eetl paprikapoeder, 1/4 eetl cayennepeper, een scheut azijn.



Lekker hartig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien fijnsnipperen, paprika's van zaadlijst ontdoen en in fijne slierten snijden,champignons zuiver maken en in schijven snijden.

Bereidingswijze

Fruit de ui en voeg stoofvlees bij,laat dit een 45 min stoven. Doe er dan alle gesneden groenten en blik tomaten bij behalve de erwtjes. 30 min verder stoven of tot het vlees mals is. Doe er dan de kruiden en erwtjes bij.Indien gewenst kun je de saus nog wat binden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tine_v


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tine_v
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top