Koolhydraatarme ovenschotel met courgette
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Lekkere ovenschotel
Ingrediënten 2 personen
1 courgette in blokjes1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijn gesneden.
200 gram spinazie
6 eieren
150 ml room
1 groentenbouillon tablet
200 brie
Takje rozemarijn voor garnering
Zout
Peper
Snufje vandovan kruiden
Enkele gedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
Enkele naaldjes rozemarijn in kleine stukjes
Benodigdheden
OvenschotelsOven
Bereidingswijze
Bak de ui, knoflook en courgette in een klontje over.
Daarna de spinazie erbij en even laten slinken.
Afsmaken met peper en zout.
Dit mengsel in een ingevette ovenschaal doen.
De eieren , slagroom, kruiden, en bouillonblokje mengen.
Over de groenten gieten.
Als laatste de plakjes brie erover en 1 takje rozemarijn.
Zet de ovenschaal 40 min in een voorverwarmde oven.
Bron
Kookboek
Serveertip
Lekker met een tomaten salade