Warme Bacon Ranch Kaas Dip
- Amerikaans, Saus/dressing
- 20-30 min.
Deze Warm Bacon Ranch Cheese Dip uit de USA heeft een mix van cheddar, mozzarella en roomkaas gecombineerd met overheerlijke ranchkruiden, knapperige bacon en verse groene uien. Dit is echt een dip die niemand kan weerstaan! Deze dip is fantastisch met crackers, pretzels, pitabroodjes en verse groenten!
Ingrediënten 6 personen
450 g roomkaas, op kamertemperatuur100 g cheddar kaas, geraspt
100 g mozzarella kaas, geraspt
230 g zure room
30 g Ranch Kruidenmix ( zelf maken zie smulweb) ; kant en klaar ook te koop
8 reepjes spek, gebakken en verkruimeld
2 theelepels gedroogde oregano
25 g groene uien, in blokjes gesneden om te garneren
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C
-Zorg ervoor dat de roomkaas op kamertemperatuur is voordat u begint, zodat de dip een romige consistentie heeft zonder klontjes. Combineer de roomkaas met alle andere ingrediënten en laat de groene uien opzij voor garnering.
-Doe het mengsel in een ovenschaal en bak, afgedekt, 30 minuten.
-Haal de dip uit de oven, garneer met groene uien en serveer!
Bron
pinterest - The cozy cook