Pittige Cajun-dip

  • Amerikaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Pittige Cajun-dip

    Pittige Cajun-dip

    Pittige Cajun-dip

Een snel en gemakkelijk Cajun-diprecept gemaakt met geroosterde rode paprika, verse knoflook, romige yoghurt en zure room, en een pittige kruidenmelange, perfect voor feestjes 

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
1 rode paprika
20 cl yoghurt
6 cl Mexicaanse crema of zure room
2 teentjes knoflook fijngehakt
2 eetlepels gehakte groene ui
1 eetlepel Cajun-kruiden
Zakje met je favoriete Nacho's om te serveren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Zet je oven op grill.
-Snijd de rode paprika doormidden en leg ze met de velkant naar boven op een grote bakplaat.
-Zet ze in de oven onder de grill, ongeveer halverwege in de oven, niet te dicht bij het verwarmingselement.
-Rooster ongeveer 15 minuten, of totdat de schil zwart wordt en opborrelt. Verwijder, koel genoeg om te hanteren en verwijder de schil.
-Voeg de geroosterde rode paprika, yoghurt, crema of zure room, knoflook, groene ui en Cajun-kruiden toe aan een blender van de keukenmachine. Verwerk tot een gladde massa.

Bron

Mike Hultquist

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten