Tokhme banjanromi

  • Arabisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Tokhme banjanromi

    Tokhme banjanromi

    Tokhme banjanromi

Heerlijk gezond recept uit het kookboek parwana. Je kan het als ontbijt lunch en avondeten eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 recipe.people
Olie
1 grote ui
2 tenen knoflook
3 rijpe tomaten
1 verse lange rode peper
1 tl zout
3 eieren
1 tl chilipoeder
1 tl zwarte peper
Verse koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de ui in halve ringen, hak de knoflook fijn, snijd tomaat in halve ringen en snijd de verse peper in ringen
2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook 5 min tot ze zacht en bruinend zijn.
3. Voeg de tomaten en verse peper en zout toe en onder af en toe roeren tot de plakken tomaat zacht maar heel zijn. meng alles goed.
4. Breek de eieren boven de koekenpan gelijkmatig. zet het vuur laag en laat de eieren 5 a 10 min garen. schud pan af en toe zodat het niet aankoekt.
5. strooi chilipeper , de peper en korianderblaadjes over het gerecht.

Bron

Parwana

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Maritvs1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten