Oesters met sjalot en prosecco

  • Belgisch, Amuse
  • 10-20 min.
  • Oesters met sjalot en prosecco

    Oesters met sjalot en prosecco

    Oesters met sjalot en prosecco

Uit het boek , Het Oesterboek.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 oesters
1 grote sjalot
1 fles Prosecco brut
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Steek de oesters open en verwijder eventuele stukjes schelp.
Leg ze op een schaal met gemalen ijs , grof zeezout of op een bedje van zeewier.
Snipper de sjalot heel fijn.
Verdeel de sjalotsnippers over de oesters en giet er vlak voor het serveren een scheutje Prosecco bij. Kruid naar smaak met wat versgemalen peper.

Bron

njam.tv

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten