Aardappelpuree met kaviaar geserveerd op chips

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Aardappelpuree met kaviaar geserveerd op chips

    Aardappelpuree met kaviaar geserveerd op chips

    Aardappelpuree met kaviaar geserveerd op chips

Een recept van Jeroen De Pauw , zoals gezien in de smaaktoerist. Een heerlijk lekker hapje voor de feestdagen.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
5 grote aardappelen
3 el zure room
2 el fijngehakte bieslook
1 zak gezouten chips
1 potje Royal Belgian Caviar
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen , snijd ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water.
Giet ze af , stamp ze fijn en meng er de zure room en de bieslook onder. Kruid met peper en zout.
Lepel telkens een toefje van de aardappelpuree op een blaadje chips. Werk af met wat kaviaar.

Bron

njam.tv

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten