Gevulde pistolets met spiegeleitjes

  • Belgisch, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • Gevulde pistolets met spiegeleitjes

    Gevulde pistolets met spiegeleitjes

    Gevulde pistolets met spiegeleitjes

Een heerlijk ontbijt maar het kan ook voor lunch genuttigd worden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 afbakbroodjes
4 witte asperges
100 g chorizo
4 eitjes
enkele sprietjes bieslook
50 gr gemalen kaas
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mengkom
garde
oven bakplaat

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de bovenkant uit de broodjes en hol de broodjes uit.
Schil de asperges en snijd ze in brunoise. Snijd even grote brunoise van de chorizo.
Meng de chorizo en asperges met gemalen kaas en kruid het geheel met peper en zout. Vul de broodjes op met dit mengsel. Breek nu in elk broodje een eitje.
Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven gedurende ca. 20 minuten (naargelang de stolling van het ei).
Werk af met de fijn gesnipperde bieslook.

Bron

njam.tv

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten