kip met knoflook

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Mijn kleinkinderen zijn er dol op ,lekker met witte rijst komkommersalade,  of boontjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Kippebouten 2 pakken 1000/1100gr (7/8 stuks) (lidl of zo) kipkruiden, knoflook(2bollen), honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat, oven ,scherp mes

Bereidingswijze

Verwarm de oven (hete lucht) op 175/180 graden celcius snij de poten van de bouten ,ff wassen droogdeppen en rondom flink kruiden met kipkruiden (Verstegen) op bakplaat leggen knoflook uit elkaar breken en tenen(velletje eraf kan) verdelen tussen kipdelen royaal honing over de kipdelen en anderhalf uur in de oven halverwege braadtijd de kipdelen omdraaien en laatste kwartier nog eens omdraaien.Indien teveel water vrijkomt dit weg gooien laat lekker braden tot gaar en mooi op kleur Smakelijk eten

Serveertip

Lekker met zoetzure komkommersalade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

desmikkelaar avatar
desmikkelaar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten