Omelet met spek en champignons

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Omelet met spek en champignons

    Omelet met spek en champignons

    Omelet met spek en champignons

Makkelijk  , snel klaar en niet duur 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eieren
250 g ontbijtspek
1 ui , fijngesnipperd
250 g champignons , in schijfjes of partjes
peper
boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan met antiaanbaklaag
stoofpan
vergiet
mengkom garde

Bereidingswijze

Kluts de eieren los en kruid met peper.
Stoof de champignons gaar in een weinig boter. Giet de gebakken champignons in een vergiet laat goed uitlekken.
Bak het ontbijtspek met ui in een braadpan (zonder toevoeging van vetstof) tot de spek knapperig is en de ui glazig (ongeveer 2 minuten).
Doe er de uitgelekte champignons bij en overgiet met de gekluste eieren.
Bak de omelet op een zacht vuurtje tot het ei gestold is.
Serveer met brood.

Bron

budgetkoken.be

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten