Boterham gehakte biefstuk

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Lekkerder dan preparé uit de winkel of uit een potje.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 g biefstuk
half kl worcestershiresaus
1 dikke vleestomaat , gepeld pitten verwijderen en in kleine blokjes snijden
3 groene olijven , zeer fijn gehakt
1 lente-ui , fijn gehakt
1 el gemalen Parmezaan
1 el vers gehakte basilicum
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenrobot of vleesmolentje
mengkom
kaasmolentje

Bereidingswijze

Maal de biefstuk fijn in een vleesmolentje of in de keukenrobot of snijd het zeer fijn met een scherp mes.
Doe het vlees in een mengkom en kruid met peper , zout en worcestershiresaus en voeg dan de olijven en de lente-ui bij en meng alles goed.
Bestrijk het mengsel vingerdik uit uit op een sneetje brood of op broodjes en werk af met gemalen Parmezaan , de tomaten blokjes en de basilicum.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten