Omelet met ham en kaas

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Een lunch als stevige winterkost.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eieren
100 g gruyére kaas
150 g rauwe ham
2 el verse room
30 g boter
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote pan met antiaanbaklaag
mengkom
garde

Bereidingswijze

De eieren loskloppen en kruiden met peper en zout.
Snijd de kaas in heel dunne reepjes en de ham in kleine dobbelteentjes.
Voeg de kaas en de ham met de room bij het eiermengsel en roer goed om.
Doe de boeter in een grote pan smelten en voeg het eiermengsel met de kaas en ham toe.
Bak dan de omelet op de gewone manier en kruid naar smaak peper en zout bij.
Serveer met brood of met Turks brood.

Serveertip

Je kan met dit gerecht naar keuze ook serveren met gebakken aardappelen en een groene salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten