Spiegelei met knoflook

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Mijn vrouw keek raar op toen ik op een dag dit gerecht maakte , maar ze vondt het wel lekker.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
4 grote tenen knoflook
40 g boter
zout en zwarte peper van de molen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 vaste oven schaaltjes

Bereidingswijze

Pel de knoflook en snij de tenen in dunne plakjes.
Vet 4 vuurvaste schaaltjes goed in met boter. Breek in elk schaaltje een ei. Doe het voorzichtig zodat de dooier heel blijven.
Verdeel de knoflook plakjes over de eieren en zet de schaaltjes 3 tot 4 minuten onder de grill , of tot het eiwit gestold is.
Kruid naar smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
Serveer met brood of stokbrood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten