Croque champignons

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Croque champignons

    Croque champignons

    Croque champignons

Een croque is ideaal om oud brood een tweede leven te geven. Voeg wat champignons toe en je hebt een heerlijke snack in geen tijd.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250g champignons
1 sjalot
(bak)boter
1 teentje knoflook
peper en zout
8 sneetjes toastbrood
2 eieren
100 ml melk
4 sneetjes jonge kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de sjalot in ringen en de champignons in plakjes. Smelt de boter in een pan. Bak er de sjalot en champignons in. Voeg de uitgeperste knoflook toe en kruid met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk. Wentel de sneetjes brood erdoor en bak in wat boter krokant.
Leg de helft van de sneetjes brood op een werkvlak , lepel er de champignons en sjalot op en leg er een sneetje kaas op , leg er nog een sneetje brood bovenop en druk goed aan. Bak opnieuw in de pan , tot de kaas begint te smelten.

Bron

lekkervanbijons.be

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Peter6003 avatar
Peter6003

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten