Worst met wortelpuree

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2022

Een lekkere stoemp met dikke boerenworsten en die ook snel klaar is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 boerenworsten
4 wortelen , geschild en in blokjes gesneden
8 aardappelen , geschild en in blokjes gesneden
boter
Gruyère kaas , geraspt of gemalen
1 dl melk
1 ei
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan
kookpot
pureerstamper

Bereidingswijze

Bak de worsten tot ze gaar zijn. Blus de pan met het water zodat u een jus bekomt. Breng op smaak met peper en zout.
Intussen laat u de wortelen let de aardappelen gaarkoken. Pureer ze en voeg wat boter toe alsook het ei , de melk en de Gruyère kaas. Breng op smaak met peper en zout.
Dien de worsten op met de saus en de puree.

Serveertip

Serveer de puree in een kuiltje met daarin de saus , leuk voor de (klein)kinderen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten