Konijn met look en oesterzwammen

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-09-2022

Een eenvoudig gerecht die lekker en redelijk snel klaar is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 konijnenruggen
4 teentjes knoflook
600 g oesterzwammen
4 aardappelen
boter
2 el gehakte peterselie
12 el water
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een braadpan die voor de oven geschikt is

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170°C.
Bak de konijnenruggen aan alle kanten goudbruin in een klontje boter. Laat ze dan nog 25 minuten in de oven braden.
Hak de look fijn en snijd de oesterzwammen aardappelen in blokjes. Stoof alles in een klontje boter en voeg de peterselie toe.
Blus het vlees met het en dien op met het mengsel van oesterzwammen en aardappelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten