Pasta met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes Vegetarisch

  • Italiaans, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Pasta met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes Vegetarisch

    Pasta met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes Vegetarisch

    Pasta met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes Vegetarisch

Een makkelijk en snel recept.
De zongedroogde tomaatjes zijn geinspireerd op het recept van Grand Italia

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram Pasta/Spaghetti
1 potje zongedroogde tomaten
1 ui fijngesneden
2 teentjes knoflook
400 gram verse spinazie (of 200 gram diepvriesspinazie)
200 ml (haver) room
40 gram Pesto
peper
1 snufje
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 - Kook de Pasta/spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
2 - Fruit ondertussen de ui en knoflook.
3 - Voeg de spinazie toe en laat het slinken.
4 - Breng op smaak met peper, zout, room en pesto.
5 - Pureer goed met een staafmixer tot een egale saus.
6 - Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
7 - Giet de bodem van de borden een laagje spinaziesaus.
8 - Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes en strooi er

Bron

Https://www.granditalia.nl/recepten/recept/spaghetti-met-spinaziesaus-en-zongedroogde-tomaatjes/

Serveertip

Je kunt uiteraard ook nog kaas er over strooien.
Je kunt de zongedroogde tomaatjes ook vervangen door vegetarische spekjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

MonicaSmul avatar
MonicaSmul

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten