Klassieke Queso Fundido Met Poblano, Chorizo En Tequila

  • Amerikaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Klassieke Queso Fundido Met Poblano, Chorizo En Tequila

    Klassieke Queso Fundido Met Poblano, Chorizo En Tequila

    Klassieke Queso Fundido Met Poblano, Chorizo En Tequila

Warme dip om met crackers of frietjes in te dippen ....

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
50 g ui, gesnipperd
1 poblano chili, gehakt ( chilipepertje)
1 grote teen knoflook, gesnipperd
Snufje rode pepervlokken
¼ tl zout
6 cl tequila
800 g Chihuahua-kaas, in blokjes
200 g ( Mexicaanse ) chorizo, gekookt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verhit in een kleine steelpan een klein beetje olijfolie op middelhoog vuur.
bak de ui, poblano en knoflook tot ze zacht zijn, ongeveer twee tot drie minuten. Kruid met zout.
-Voeg tequila toe, reduceer tot de helft.
-Roer de kaas er met een kwart per keer door en roer tot de kaas volledig gesmolten is.
-Voeg zout en chorizo toe.
-Breng over naar een ovenvaste schaal en rooster tot de kaas bubbelt en begint te bruinen, ongeveer vier tot vijf minuten.
Serveer direct met frites en crackers.

Bron

pinterest - chef = nicole

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten