Espresso Tonic

  • Wereld, Niet-alcoholische dranken
  • 0-10 min.

Anne Lunell is een voormalig Zweeds Barista Kampioen en Zweedse Brewers Cup Kampioen. Ze was medeoprichter van Koppi Roasters in 2007. Het was echter toen ze in een coffeeshop in Oslo werkte dat ze voor het eerst op het idee kwam van een espresso-tonic."Op een warme zomerdag maakte een van onze collega's een drankje met tonic, espresso en iets vreemds, zoals pistachenoten," zegt Anne. "We vonden het super verfrissend en zo anders dan alle ijsdrankjes die je normaal zou krijgen, die voornamelijk melkdranken waren.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 plakje citroen
handvol ijsblokjes
100 ml Royal Club Tonic
1 shot espresso
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Espressoapparaat

Bereidingswijze

Maak de Espresso en laat die afkoelen. Vul vervolgens een glas met de ijsblokjes en knijp hierboven de citroen uit. Giet vervolgens de Tonic en de espresso over uit.

Bron

NoLOw magazine

Serveertip

Serveer met een rietje. Gebruik Tonic 0%

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

WMM avatar
WMM

Doorsturen

Home Recepten